O NAMA

Par reči o nama

Počeli smo sa radom 2011. godine, kao Turističko rekreativni centar, porodični je biznis i seosko turisticko domacinstvo. Iskustvo u ovakvom načinu poslovanja delom je preneto iz Švajcarske gde smo takođe u sličnom poslu pa je i težnja da u ovom zanimanju budemo precizni i savršeni kao i oni.

Počeli smo sa seoskim turizmom, jahanje konja i tradicionalna jela uglavnom proizvedena na našem imanju, a kasnije smo dodali sportske terene i zatim napravili dva manja bazaena. Vremenom se broj gostiju uvećavao i nastala je potreba za većim kapacitetima, stoga smo napravili i poluolimpijski bazen po svim standardima i još jedan restoran sa samoposluživanjem. 

Aktivnosti za naše goste

U blizini se nalaze poznate turisticke atrakcije Manastir Ravanica, Manastir Manasija, Resavska Pećina, Park minijatura, Krupajsko vrelo, Vodopad Veliki Buk Strmosten koje našim gostima omogućavaju dodatne aktivnosti.

Kao dodatne aktivnosti za naše goste se nalazi i 3 km predivno uređene pešačke staze kroz netaknutu prirodu našeg imanja, planinski potok, predivne livade, drveni mostići…

U sklopu našeg kompleksa se nalaze i Spa centar, bazen sa slanom vodom kao i ostali prateći program.